Platsbyggda kök

Vill du bara renovera ditt kök så kan vi bygga måttbeställda köksluckor till dina befintliga stommar. Det kommer kännas som ett helt nytt kök! Om du istället vill göra om hela rummet från grunden och sätta in ett helt nytt kök så bör du först fundera på vilken stil du vill att ha. Stil och funktion är de allra viktigaste delarna i ett nytt kök. 

Lantliga kök - sekelskiftesstil

Drömmer du om ett härligt lantkök med spegeldörrar, vitrinskåp med kryss eller ett mer rustikt allmogeinspirerat kök med snickarglädje och inbyggda hyllor? Komplettera med ett praktiskt och vackert skafferi eller en fristående, platsbyggd köpmansdisk som är i samma stil som ditt kök! Tillsammans tar vi fram dina drömmars lantkök!

Platsbyggt lantkök Malmö

Moderna och stilrena kök

Älskar du rena linjer utan onödiga skarvar? Kombinera exklusiva vitvaror, bänkskivor och den senaste teknologin och skapa ett exklusivt kök som blir ett med sin omgivning.

Platsbyggt modernt kök Malmö

Retrokök

Gillar du 50- och 60-tal? Kanske vill du då ha ett fint retrokök. Du vet exakt hur det ska se ut, men du har inte hittat en färdig köksmodell som lever upp till dina drömmar. Lugn, vi hjälper dig att ta fram ritningar och tillsammans skapar vi det ultimata retroköket med vackra träslag eller i lekfulla färger.

Platsbyggt kök Malmö

Klassiska kök

Vi ritar och bygger såklart även klassiska kök och bygger in speciallösningar som du annars inte kan få i ett färdigt modulkök. Om du bor extra trångt eller har en annorlunda planlösning i ditt hem kan ett platsbyggt kök vara det enda rätta.

Vad kostar ett platsbyggt kök?

Många tror att ett platsbyggt och skräddarsytt kök, tillverkat av en snickare, är dyrt, men faktum är att den kvalitet man får lönar sig i längden. Du behöver inte heller oroa dig för felmätningar och du undviker missprydande och stressade speciallösningar som ett modulkök ibland kan orsaka.

Vi ritar ditt kök efter verkliga mått!  Tveka inte att kontakta oss. Vi tar fram ett förslag och en offert, sen är det upp till dig att avgöra vad som passar dig bäst. 

Kan ni hjälpa mig att rita ett specialanpassat kök?

Vi hjälper dig gärna att rita och ta fram en design för ditt kök. Vi utgår alltid från dina önskemål och rummets förutsättningar.